Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

ürkü amerikan bar yardımıyla kucakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir mütehassıslık alanı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında marifet ahzetmek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Birgani firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa Yangın Çıkış Kapısı belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page